Skip Sidebar

Over ons

De Vrijwillige Hulpdienst (V.H.D.) heeft als doel maatschappelijke hulp te verlenen aan ouderen, jongeren, zieken, invaliden en andere hulpbehoevenden, die om welke reden dan ook, geen beroep op ...

OuderenMensen met een beperkingWelzijn
Deel

coordinator SeniorWeb Leercentrum Heerde/Wapenveld

Taak
Flexibele locatie
OuderenMensen met een beperkingWelzijn
Activiteit Delen
Vrijwillige Hulpdienst Heerde
#62599
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/vhdheerde/activiteiten/coordinator-SeniorWeb-Leercentrum-HeerdeWapenveld/62599 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Leiding geven aan de stuurgroep, onderhoud contacten, maken activiteitenprogramma, etc (zie ook uitgebreide tekst)

Uitgebreide omschrijving

 

De Vrijwillige Hulpdienst gemeente Heerde is dringend op zoek naar:

 

 

een coördinator SeniorWeb Leercentrum

 

 

 

Voor Senior Web Leercentrum Heerde/Wapenveld, een onderdeel van de Vrijwillige Hulpdienst, zijn wij op zoek naar een enthousiaste coördinator die het leuk vindt om inwoners van de gemeente Heerde digitaal vaardiger te maken.

 

De doelstelling van het Leercentrum is de digitale vaardigheid van de inwoners van de gemeente Heerde te verhogen. Steeds meer zaken worden online geregeld en informatievoorziening gaat meer en meer via internet. Digitaal vaardig zijn wordt dan ook alsmaar belangrijker. Als gevolg hiervan is er grote behoefte aan praktische, betaalbare en laagdrempelige training om deze vaardigheden te verwerven. De (vrijwillige) cursusleiders van SeniorWeb geven cursussen voor vaardig gebruik van computer/laptop, tablet/iPad en smartphone/iPhone. De lesonderwerpen zijn divers: gebruik van Facebook, WhatsApp, Windows, e-mailen, veilig internetten, fotobewerking, fotoboek maken, orde op uw pc en meer. De cursussen zijn zowel groepsgewijs als individueel.

 

Wij zoeken een coördinator die middenin alle activiteiten van het Leercentrum staat en de verbindende schakel is tussen deelnemers en cursusleiders. De coördinator is lid van de stuurgroep SeniorWeb.

 

Hij/zij geeft (o.a.) leiding aan de stuurgroep, onderhoudt de contacten met SeniorWeb Landelijk, stelt met de andere stuurgroepleden een jaarlijks activiteitenprogramma op, is actief betrokken bij de cursussen, organiseert vrijwilligersbijeenkomsten en pr-activiteiten en signaleert en implementeert vernieuwingen. Kortom – wij zoeken een echte spil in het web van ons Leercentrum met een missie om voor iedereen in de gemeente een digitale basisvaardigheid te realiseren.

Spreekt deze rol je aan, of zijn er vragen over deze vacature neem contact op met:

Yerke Nijboer (interim coördinator en bestuurslid VHD)         tel.: 0578 – 843937.

Activiteit Delen

Over Vrijwillige Hulpdienst Heerde

De Vrijwillige Hulpdienst (V.H.D.) heeft als doel maatschappelijke hulp te verlenen aan ouderen, jongeren, zieken, invaliden en andere hulpbehoevenden, die om welke reden dan ook, geen beroep op professionele maatschappelijke hulpverlening kunnen doen.