Lid Adviesraad Sociaal Domein Heerde

Lid Adviesraad Sociaal Domein Heerde

Structureel werk · Flexibele uren
De Vree 23, 8191 JE Wapenveld, Nederland
Sociale rechtvaardigheidWelzijn
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
ASD Heerde
#82387
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/ASD-Heerde/activiteiten/Lid-Adviesraad-Sociaal-Domein-Heerde/82387 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Adviesraad Sociaal Domein streeft naar een gemeenschap waarin inwoners van de gemeente Heerde kunnen deelnemen, ongeacht hun positie en/of beperking.

Uitgebreide omschrijving

Vacature(s): Lid Adviesraad Sociaal Domein Heerde

Ben jij een betrokken inwoner die graag een bijdrage wil leveren aan de samenleving? Ben je toe aan een nieuwe of extra uitdaging en heb je affiniteit met de thema’s zorg, welzijn, jeugd, werk en inkomen? Dan is de Adviesraad iets voor jou! Wij hebben op deze thema’s meerdere vacatures.

Over ons

De Adviesraad Sociaal Domein streeft naar een gemeenschap waarin alle inwoners van de gemeente Heerde kunnen deelnemen, ongeacht hun positie en/of beperking. De Adviesraad signaleert relevante ontwikkelingen en knelpunten binnen het sociaal domein van de gemeente Heerde. Als onafhankelijke stichting adviseren wij gevraagd en ongevraagd het college van Burgemeester en Wethouders over alle mogelijke onderwerpen binnen het sociaal domein.

Jouw rol

Als lid van de Adviesraad bekijk je vraagstukken vanuit het perspectief van de inwoners. Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan boeiende discussies, thema-avonden gemeenteraad, beleidsvoorstellen te beoordelen én input te leveren die het welzijn van onze gemeenschap in Heerde bevordert. Je wordt betrokken bij het adviseren over verschillende beleidsterreinen binnen het sociaal domein. Hiermee heb je een directe invloed op de besluitvorming in onze gemeente.

Wat wij zoeken

▪ Enthousiasme en betrokkenheid bij het welzijn van de gemeenschap;

▪ Bereidheid om vanuit perspectief inwoners naar vraagstukken te kijken;

▪ Communicatieve vaardigheden om constructief bij te dragen aan discussies;

▪ Interesse in sociaal beleid en uitvoering ervan;

▪ Beschikbaarheid voor vergaderingen en betrokkenheid bij adviesraadactiviteiten;

▪ Iemand die woonachtig is in de gemeente Heerde.

Wat wij bieden

▪ Een unieke kans om direct invloed uit te oefenen op lokaal beleid;

▪ Een boeiende en inclusieve omgeving waarin diverse perspectieven worden gewaardeerd;

▪ Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling (scholing);

▪ Naast een vrijwilligersvergoeding voor het werk is er tevens een vergoeding voor het bijwonen van conferenties en volgen van opleidingen;

▪ Voldoening om bij te dragen aan een positieve verandering in onze gemeenschap.

Wordt een belangrijk onderdeel van de Adviesraad Sociaal Domein Heerde (ASDH) en draag bij aan de toekomst van ons sociaal beleid. Samen kunnen we het verschil maken! Reageren Interesse? Stuur je motivatiebrief voor 31 juli naar postadres Adviesraad Sociaal Domein Heerde, De Vree 23, 8193JE Wapenveld (zie website ASD Heerde voor emailadres en telefoonnummer voor informatie). In verband met de vakantieperiode hoort u uiterlijk 31 augustus van ons

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over ASD Heerde

De Adviesraad Sociaal Domein (ASD) is een onafhankelijke stichting, die gevraagd en ongevraagd advies uitbrengt aan het college van Burgemeesters en Wethouders (B en W) van de gemeente Heerde over alle mogelijke onderwerpen in het sociale domein.