Skip Sidebar

Over ons

Welkom bij Amnesty Heerde
Amnesty International is een onafhankelijke wereldwijde beweging die werkt voor de vrijlating van gewetensgevangenen, eerlijke processen binnen redelijke termijnen voor alle ...

Sociale rechtvaardigheidGender gelijkheidReligie
Deel
Gastdocent basis- en/of voortgezet onderwijs

Gastdocent basis- en/of voortgezet onderwijs

Taak · 2–4 uur
Heerde, Gelderland, Nederland
TrainingOnderwijsNederlands
Sociale rechtvaardigheidGender gelijkheidReligie
Activiteit Delen
Amnesty International Heerde
#66141
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/Amnesty-International-Heerde/activiteiten/Gastdocent-basis--enof-voortgezet-onderwijs/66141 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Scholen bezoeken voor educatie over mensenrechten

Uitgebreide omschrijving

Werk je graag met kinderen en jongeren? Word dan gastdocent. Je krijgt eerst een training over mensenrechteneducatie over de praktijk van het lesgeven over mensenrechten. Het nationale Educatieteam heeft een uitgebreid pakket les- en actiematerialen voor het basis- en voortgezet onderwijs, waarmee je aan de slag kunt. Enthousiast? Geef je op voor de eerstvolgende training. Als gastdocent werf je zelf de scholen waar je een les verzorgt.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Heerde Activiteiten > Amnesty International Heerde > Gastdocent basis- en/of voortgezet onderwijs

Over Amnesty International Heerde

Welkom bij Amnesty Heerde
Amnesty International is een onafhankelijke wereldwijde beweging die werkt voor de vrijlating van gewetensgevangenen, eerlijke processen binnen redelijke termijnen voor alle politieke gevangenen, afschaffing van marteling en van de doodstraf en die zich verzet tegen buitenrechtelijke executie en 'verdwijning'.
Amnesty International opereert onafhankelijk van enige overheid, politieke of religieuze stroming en wordt door vrijwillige bijdragen gefinancierd. Amnesty International heeft raadgevende bevoegdheid bij onder meer de Verenigde Naties.