Skip Sidebar

Over ons

Welkom bij Amnesty Heerde
Amnesty International is een onafhankelijke wereldwijde beweging die werkt voor de vrijlating van gewetensgevangenen, eerlijke processen binnen redelijke termijnen voor alle ...

Sociale rechtvaardigheidGender gelijkheidReligie
Deel
Jaarlijkse collecte voor vrijheid

Jaarlijkse collecte voor vrijheid

Taak · 0–2 uur
Heerde, Gelderland, Nederland
BuitenFondsenwerving
Sociale rechtvaardigheidGender gelijkheidReligie
Activiteit Delen
Amnesty International Heerde
#66139
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/Amnesty-International-Heerde/activiteiten/Jaarlijkse-collecte-voor-vrijheid/66139 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Collectanten en wijkhoofden gezocht

Uitgebreide omschrijving

Amnesty is op zoek naar mensen die mee willen helpen met de collecte in 2024. Deze vindt plaats van 10 t/m 16 maart volgend jaar.

Wil jij ons helpen de jaarlijkse collecte tot een succes te maken? Meld je dan nu aan als collectant.


Ook zijn we op zoek extra wijkhoofden en/of coördinatoren, zij organiseren de collecte en nemen elk een aantal collectanten onder hun hoede.


Elk jaar doen duizenden vrijwilligers mee aan de collecte. Die collecte is erg belangrijk voor Amnesty. Om onze onafhankelijkheid te behouden nemen we voor onze acties geen geld aan van de overheid of van politieke en religieuze groeperingen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Heerde Activiteiten > Amnesty International Heerde > Jaarlijkse collecte voor vrijheid

Over Amnesty International Heerde

Welkom bij Amnesty Heerde
Amnesty International is een onafhankelijke wereldwijde beweging die werkt voor de vrijlating van gewetensgevangenen, eerlijke processen binnen redelijke termijnen voor alle politieke gevangenen, afschaffing van marteling en van de doodstraf en die zich verzet tegen buitenrechtelijke executie en 'verdwijning'.
Amnesty International opereert onafhankelijk van enige overheid, politieke of religieuze stroming en wordt door vrijwillige bijdragen gefinancierd. Amnesty International heeft raadgevende bevoegdheid bij onder meer de Verenigde Naties.