Skip Sidebar

Over ons

Welkom bij Amnesty Heerde
Amnesty International is een onafhankelijke wereldwijde beweging die werkt voor de vrijlating van gewetensgevangenen, eerlijke processen binnen redelijke termijnen voor alle ...

Sociale rechtvaardigheidGender gelijkheidReligie
Deel
Sluit je aan bij de Amnesty werkgroep

Sluit je aan bij de Amnesty werkgroep

Taak · 0–2 uur
Heerde, Gelderland, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenEvenement & festivalBestuurCoördineren
Sociale rechtvaardigheidGender gelijkheidReligie
Activiteit Delen
Amnesty International Heerde
#66143
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/Amnesty-International-Heerde/activiteiten/Sluit-je-aan-bij-de-Amnesty-werkgroep/66143 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ondersteuning van de werkgroep Amnesty Heerde

Uitgebreide omschrijving

Wil je samen met andere vrijwilligers actievoeren en activiteiten organiseren? Sluit je dan aan bij een Amnesty-groep in de gemeente Heerde.

We hebben een veelheid aan activiteiten. Zo wordt er circa 10 keer per een schrijfactie georganiseerd. De brieven gaan naar machthebbers over de hele wereld om misstanden aan de orde te stellen.


Ook staan we met regelmaat op markten en braderieën om aandacht te vragen voor de vrijheid van meningsuiting en richten we ons op de verkoop van Amnestyproducten.

 

 

 

> 1 tot enkele uren per maand

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Heerde Activiteiten > Amnesty International Heerde > Sluit je aan bij de Amnesty werkgroep

Over Amnesty International Heerde

Welkom bij Amnesty Heerde
Amnesty International is een onafhankelijke wereldwijde beweging die werkt voor de vrijlating van gewetensgevangenen, eerlijke processen binnen redelijke termijnen voor alle politieke gevangenen, afschaffing van marteling en van de doodstraf en die zich verzet tegen buitenrechtelijke executie en 'verdwijning'.
Amnesty International opereert onafhankelijk van enige overheid, politieke of religieuze stroming en wordt door vrijwillige bijdragen gefinancierd. Amnesty International heeft raadgevende bevoegdheid bij onder meer de Verenigde Naties.