Skip Sidebar

Over ons

Op Landgoed Molecaten organiseren we een prachtige paardencross waar bezoekers uit de omgeving naar kunnen komen kijken. Hele gezinnen wandelen door het bos en bezoeken de Playa met kinderactiviteiten ...

Sport & Recreatie
Deel
Hindernisbouw en snoei-werkzaamheden in het bos

Hindernisbouw en snoei-werkzaamheden in het bos

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 1 mrt 2024 Voor ongeveer 8 maanden
Molecaten, 8051 PN Hattem, Nederland
Sport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Hippisch Hattem Paardencross
#75025
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/Hippisch-Hattem-Paardencross/activiteiten/Hindernisbouw-en-snoei-werkzaamheden-in-het-bos/75025 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de Nederlandse Kampioenschappen Eventing (paardencross) zijn we met een wisselende groep vrijwilligers regelmatig in het bos. Ervaring niet nodig!

Uitgebreide omschrijving

Op 19 oktober 2024 mag Hippisch Hattem de Nationale Kampioenschappen Eventing organiseren. Dat is een Paardencross door de bossen van Molecaten in Hattem. Om de cross veilig te laten verlopen voor deelnemers en publiek, zijn we met een wisselende groep vrijwilligers regelmatig in het bos te vinden om allerlei voorbereidingen te treffen. Voor het snoeien, harken, hindernissen bouwen, maar ook het brengen van koffie met wat lekkers of een broodje kunnen we nog een aantal mensen gebruiken. Er is een app groep, waarin gemeld wordt waar en wanneer en wat er geklust wordt. Je kunt aansluiten wanneer tijd en klus je passen! In de huidige groep zijn ook een aantal dames van de partij. En de leeftijden variëren van begin 20 tot lekker in de 70. Kortom: je bent van harte welkom in een gezellige groep van hele verschillende mensen!

Wil je eerst meer weten, of sfeer proeven: ook dat kan!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Hattem Activiteiten > Hippisch Hattem Paardencross > Hindernisbouw en snoei-werkzaamheden in het bos

Over Hippisch Hattem Paardencross

Op Landgoed Molecaten organiseren we een prachtige paardencross waar bezoekers uit de omgeving naar kunnen komen kijken. Hele gezinnen wandelen door het bos en bezoeken de Playa met kinderactiviteiten en food-trucks. Samen zorgen we die dag voor de veiligheid van mens en dier!