Skip Sidebar

Over ons

Dag in, dag uit komen duizenden mensen in aanraking met kanker. Voor deze mensen zetten wij ons in. Voor het mogelijk maken van nog meer baanbrekend kankeronderzoek én goede zorg en ondersteuning ...

ZorgOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Collecteert U mee voor de strijd tegen kanker?

Collecteert U mee voor de strijd tegen kanker?

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 1 sep
Heerde, Gelderland, Nederland
BuitenCampagne voerenZorg
ZorgOuderenKinderen & Jongeren
Activiteit Delen
Koningin Wilhelmina Fonds Kankerbestrijding
#80120
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/Koningin-Wilhelmina-Fonds-Kankerbestrijding/activiteiten/Collecteert-U-mee-voor-de-strijd-tegen-kanker/80120 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Met uw inzet maakt u écht een verschil voor mensen die door kanker geraakt worden. Investeer in levensreddende zorg en onderzoek.

Uitgebreide omschrijving

KWF 75 jaar (2024)


Dit jaar bestaat KWF Kankerbestrijding 75 jaar. KWF is sinds 1949 gegroeid tot een onafhankelijke maatschappelijke organisatie, dankzij de steun van miljoenen Nederlanders. We zijn dankbaar, omdat we miljarden guldens en euro's hebben kunnen investeren in wetenschappelijk onderzoek. We zijn trots omdat we betrokken zijn geweest bij de grootste doorbraken in de opsporing en behandeling van kanker. 


Steeds meer mensen in onze samenleving worden geraakt door kanker: 1 op de 2 mensen krijgt de diagnose. Zij, én hun naasten, ervaren dagelijks de impact op hun leven. Kanker is dus meer dan ooit een maatschappelijk probleem. We zien desondanks ongekende mogelijkheden om kanker te voorkomen, om de ziekte beter te behandelen en om steun te bieden bij het leven met kanker. Voor iedereen.


We staan niet lang stil bij onze verjaardag, want stilstaan kunnen we niet. Nederland steunt onze missie massaal en komt op vele manieren in actie voor KWF. En dat geeft een gevoel van hoop, want KWF wil dat iedereen eerlijke kansen heeft om het leven te omarmen. 


Waarom collecteren voor KWF

 

Je kunt iets doen tegen kanker

Met uw inzet maakt u écht een verschil voor mensen die door kanker geraakt worden. Want elke euro die u ophaalt investeren we in goede zorg en levensreddend onderzoek. Zo draagt u op een positieve manier bij aan een goed doel.

 

Het is een kleine moeite

Collecteren kost niet veel tijd. Met één avondje, 2 tot 3 uurtjes collecteren kunt u al veel huizen bereiken. En u bepaalt zelf wanneer u gaat lopen tussen 1-7 september. Lekker dichtbij, in je eigen buurt.


Let op: het KWF maakt geen gebruik meer van collectebussen maar van een collectebord met een QR - code. Natuurlijk leggen we u uit hoed dit werkt.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Heerde Activiteiten > Koningin Wilhelmina Fonds Kankerbestrijding > Collecteert U mee voor de strijd tegen kanker?

Over Koningin Wilhelmina Fonds Kankerbestrijding

Dag in, dag uit komen duizenden mensen in aanraking met kanker. Voor deze mensen zetten wij ons in. Voor het mogelijk maken van nog meer baanbrekend kankeronderzoek én goede zorg en ondersteuning. Voor iedereen die geraakt is door kanker.
Helpt u ons mee?