Skip Sidebar

Over ons

Museum Geelvinck is al meer dan dertig jaar een historisch-huismuseum. Gevestigd op de bescheiden buitenplaats Huize Kolthoorn, het atelierhuis van het kunstenaarsechtpaar Jan & Hedwig Kleintjes-van ...

Kunst & cultuurNatuur & MilieuBuurt & omgeving
Deel
Facebook verzorgen voor Museum Geelvinck op Huize Kolthoorn

Facebook verzorgen voor Museum Geelvinck op Huize Kolthoorn

Structureel werk · Flexibele uren
Vanuit huis
Kunst & cultuurNatuur & MilieuBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Museum Geelvinck
#63910
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/Museum-Geelvinck/activiteiten/Facebook-verzorgen-voor-Museum-Geelvinck-op-Huize-Kolthoorn/63910 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Museum Geelvinck is weliswaar een klein museum, maar organiseert wel vele activiteiten op diverse terreinen. Facebook is on ontbeerlijk voor de communicatie.

Uitgebreide omschrijving

Internationaal geniet Museum Geelvinck vooral bekendheid door de klassieke concerten, die wij op historische piano's uit onze collectie organiseren. Maar daarnaast doen wij nog veel meer, zoals activiteiten in en rond ons historisch huismuseum en de tuin op de kleine buitenplaats Huize Kolthoorn, activiteiten rond het Basjkierenmonument 1813 in Veessen en Wijhe, activiteiten in relatie met ons cultureel erfgoed, zowel in Nederland als in het buitenland enz. Daarover communiceren wij graag via social media.


Museum Geelvinck heeft een facebook-account, dat door een enthousiaste vrijwilliger ruim vijf jaar actief werd ingevuld en een groeiend aantal volgers heeft (ruim 1.900). Vanwege de internationale uitstraling gebruiken wij de Engelse taal. Wij zoeken een of twee vrijwilligers, die de zorg op zich willen nemen over het regelmatig en actief invullen van ons Facebook.


Beheersing van het Engels is noodzakelijk en enige kennis en interesse in klassieke muziek en geschiedenis maakt deze taak een leuke uitdaging.

Activiteit Delen

Over Museum Geelvinck

Museum Geelvinck is al meer dan dertig jaar een historisch-huismuseum. Gevestigd op de bescheiden buitenplaats Huize Kolthoorn, het atelierhuis van het kunstenaarsechtpaar Jan & Hedwig Kleintjes-van Osselen, bewaren wij een brede collectie. De tuin van Huize Kolthoorn was voor hen een belangrijke bron van inspiratie en wij doen ons best deze in oude glorie te herstellen. Naast onder meer ruim vijftig werken van hun hand, beheert ons museum de omvangrijkste Nederlandse collectie historische piano's uit de 18e en 19e eeuw. Wij organiseren (piano)concerten door het hele land. Ook het Basjkierenmonument 1813 met het ruiterbeeld in Veessen en de Benckendorff-sculptuur in Wijhe is een initiatief van ons museum.