Skip Sidebar

Over ons

In het Zuivelmuseum ontdek je alles over melk!
Wat is melk? Hoe maakt een koe lekkere en gezonde melk? Hoe melk je een koe? Wat kun je van melk maken? Hoe komt de melk van de koe in je koelkast? Je ...

Kunst & cultuur
Deel
Medewerkers collectiebeheer (M/V)

Medewerkers collectiebeheer (M/V)

Taak · 8 uur
Kanaaldijk 63, 8191 LW Wapenveld, Nederland
AdministratieData ScienceNederlands
Kunst & cultuur
Activiteit Delen
Nederlands Zuivelmuseum
#62764
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/Nederlands-Zuivelmuseum/activiteiten/Medewerkers-collectiebeheer-MV/62764 om je aan te melden

Contactpersoon

Nederlands ZuivelmuseumStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Onderzoeken registreren van collecties

Uitgebreide omschrijving

De collecties van de boerderij Erve IJzerman (landbouw, woonhuis, bewoners) en de zuivelcollectie omvatten duizenden objecten en een uitgebreide bibliotheek.


Deze collecties worden in kaart gebracht, gefotografeerd en geregistreerd in een geautomatiseerd systeem (Axiell-Collections). Is het onderzoeken en registreren van deze interessante collecties iets voor jou? Meld je aan voor een kennismaking met de Werkgroep Collectiebeheer.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wapenveld Activiteiten > Nederlands Zuivelmuseum > Medewerkers collectiebeheer (M/V)

Over Nederlands Zuivelmuseum

In het Zuivelmuseum ontdek je alles over melk!
Wat is melk? Hoe maakt een koe lekkere en gezonde melk? Hoe melk je een koe? Wat kun je van melk maken? Hoe komt de melk van de koe in je koelkast? Je leert het allemaal via een spannende en interactieve ontdekkingsreis door de boerderij, de koeienstal en over het erf.
Voor kinderen is er ook genoeg te beleven. Zij kunnen koe melken; lopen met hoepels en op klossen; een speurtocht doen; zuivel proeven; met een juk lopen en nog veel meer!

Het rijksmonument Erve IJzerman is omgetoverd tot een Zuivelmuseum. In de boerderij is de tijd afgelopen eeuw stil blijven staan. Neem een kijkje in de ouderwetse stallen, de oude bedsteden en de originele keuken.

Het Zuivelmuseum is leuk en leerzaam! De schitterende locatie van het museum maakt de beleving compleet.