Skip Sidebar

Over ons

Het Prinses Beatrix Spierfonds financiert, stuurt en stimuleert wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Omdat we weten dat wetenschappelijk onderzoek de enige sleutel is om alle spierziekten in ...

ZorgMensen met een beperking
Deel
Collecteert U mee voor het Spierfonds?

Collecteert U mee voor het Spierfonds?

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 8 sep
Heerde, Gelderland, Nederland
ZorgMensen met een beperking
Activiteit Delen
Prinses Beatrix Spierfonds
#80116
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/Prinses-Beatrix-Spierfonds/activiteiten/Collecteert-U-mee-voor-het-Spierfonds/80116 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Collecteren voor het Spierfonds tussen 8 tot en met 14 september

Uitgebreide omschrijving

Jaarlijks organiseert het Spierfonds in de tweede week van september de landelijke huis-aan-huis collecte. Duizenden vrijwilligers zullen dan proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen ten behoeve van onderzoek naar spierziekten.


In 2024 wordt de collecte gehouden van 8 tot en met 14 september.


Als collectant vragen we u enkele uren in deze week te collecteren, zo mogelijk in uw eigen buurt. Het Spierfonds maakt nog steeds gebruik van de ouderwetse collectebus.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Heerde Activiteiten > Prinses Beatrix Spierfonds > Collecteert U mee voor het Spierfonds?

Over Prinses Beatrix Spierfonds

Het Prinses Beatrix Spierfonds financiert, stuurt en stimuleert wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Omdat we weten dat wetenschappelijk onderzoek de enige sleutel is om alle spierziekten in de toekomst behandelbaar te maken. Door samen te werken met deskundige onderzoekers en alles uit ons onderzoek te halen, boeken we samen succes op weg naar genezing.