Skip Sidebar
RTV794

RTV794

Non-profit

Over ons

Het doel van de lokale publieke omroep RTV794 is het uitzenden van omroepprogramma’s die vooral betrekking hebben op de gemeenten Heerde en Epe. De omroep gebruikt haar zendtijd geheel voor een ...

Sport & RecreatieKunst & cultuurWelzijn
Deel
Altijd nieuws willen schrijven?

Altijd nieuws willen schrijven?

Structureel werk · Flexibele uren
Vanuit huis
Marketing & CommunicatieSociale mediaOntwerpOnderzoek
Kunst & cultuurWelzijn
Activiteit Delen
RTV794
#71948
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/RTV794/activiteiten/Altijd-nieuws-willen-schrijven/71948 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb je het altijd leuk gevonden om te schrijven? Hou je van tekst, verslagen maken en heb je interesse in wat er in je omgeving gebeurt?

Uitgebreide omschrijving

Dan ben jij wellicht geschikt om samen met ons nieuws te schrijven.


We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om bij evenementen of bijzondere bijeenkomsten een verslag te schrijven van die bijeenkomst en er een foto bij te maken. Het hoeft zeker geen ingewikkeld persbericht te zijn maar een eenvoudige weergave van wat er heeft plaatsgevonden. Het kan ook een bericht zijn van iets dat heeft plaatsgevonden binnen je club of vereniging of misschien wel binnen je bedrijf. Dat mag ook.


Vind je het nog lastig om iets te schrijven? Dan helpen we je met een training en een duidelijke handleiding. Het is makkelijker dan je denkt.


Wil je samen met ons nieuws schrijven? Meld je aan! 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Activiteit Delen

Over RTV794

Het doel van de lokale publieke omroep RTV794 is het uitzenden van omroepprogramma’s die vooral betrekking hebben op de gemeenten Heerde en Epe. De omroep gebruikt haar zendtijd geheel voor een programma dat in het bijzonder betrekking heeft op de gemeenten Heerde en Epe. Zonder vrijwilligers zou RTV794 geen bestaansrecht hebben. Alle functies binnen de omroep worden door vrijwilligers bekleed.
Daarnaast zijn de vrijwilligers van cruciaal belang voor de omroep. Zij weten namelijk als geen ander wat zich afspeelt in de lokale samenleving. Zij zijn lid van een vereniging, stichting, hebben contacten met de gemeente, de sportclub, het onderwijs, noem maar op. Zij zijn de ogen en oren van de omroep.