Skip Sidebar
RTV794

RTV794

Non-profit

Over ons

Het doel van de lokale publieke omroep RTV794 is het uitzenden van omroepprogramma’s die vooral betrekking hebben op de gemeenten Heerde en Epe. De omroep gebruikt haar zendtijd geheel voor een ...

Sport & RecreatieKunst & cultuurWelzijn
Deel
Medewerker Kabelkrant/website/Facebook

Medewerker Kabelkrant/website/Facebook

Structureel werk · 4–8 uur/week
Vanuit huis
AdministratieComputerSociale mediaNederlands
Sport & RecreatieKunst & cultuurWelzijn
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
RTV794
#62300
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/RTV794/activiteiten/Medewerker-KabelkrantwebsiteFacebook/62300 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van persberichten die de omroep ontvangt in haar mailbox. Berichten plaatsen op kabelkrant, website en Facebookpagina.

Uitgebreide omschrijving

De lokale omroep heeft een kabelkrant die dagelijks te zien is op ons TV kanaal. (Ziggo 49, KPN 1468), een website en een Facebookpagina. Daarop staan allerlei berichten van organisaties, gemeenten, de omroep zelf, sport en meer die betrekking hebben op de gemeenten Heerde en Epe.

Dagelijks ontvangen wij via de redactiemail allerlei persberichten die vervolgens op de kabelkrant, website en Facebookpagina worden geplaatst.


We zijn op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om de redactiemail bij te houden en de berichten er uit te halen die geschikt zijn om te plaatsen. Soms moet een bericht een beetje aangepast worden, soms moet er wat informatie bij gezocht worden en vervolgens moet het bericht dan geplaatst worden.


Het is geen ingewikkelde taak want er is een prachtige handleiding voor gemaakt. Heb je een beetje gevoel voor taal en kun je enigszins overweg met een computer dan kun je deze taak prima uitvoeren. Je kunt dit werk thuis vanaf je eigen computer doen. Het kost je ongeveer 1 uur per dag om de kabelkrant, website en Facebookpagina actueel te houden.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over RTV794

Het doel van de lokale publieke omroep RTV794 is het uitzenden van omroepprogramma’s die vooral betrekking hebben op de gemeenten Heerde en Epe. De omroep gebruikt haar zendtijd geheel voor een programma dat in het bijzonder betrekking heeft op de gemeenten Heerde en Epe. Zonder vrijwilligers zou RTV794 geen bestaansrecht hebben. Alle functies binnen de omroep worden door vrijwilligers bekleed.
Daarnaast zijn de vrijwilligers van cruciaal belang voor de omroep. Zij weten namelijk als geen ander wat zich afspeelt in de lokale samenleving. Zij zijn lid van een vereniging, stichting, hebben contacten met de gemeente, de sportclub, het onderwijs, noem maar op. Zij zijn de ogen en oren van de omroep.