Gezellige gastvrouw/-heer gezocht met passie voor cultuur

Gezellige gastvrouw/-heer gezocht met passie voor cultuur

Structureel werk · Flexibele uren
Vanuit huis
Gastheer/vrouwVervoerBegeleiding
OuderenKunst & cultuur
Activiteit Delen
Stichting Vier het Leven - Veluwe
#77455
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/Stichting-Vier-het-Leven---Veluwe/activiteiten/Gezellige-gastvrouw-heer-gezocht-met-passie-voor-cultuur/77455 om je aan te melden

Contactpersoon

Daphne Meerdink VeldboomStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

HOU JE VAN THEATER EN WIL JE GRAAG IETS BETEKENEN VOOR OUDEREN? DAN IS DEZE VRIJWILLIGERSFUNCTIE JOUW UITDAGING!

Uitgebreide omschrijving

Wat doet Vier het Leven?

Stichting Vier het Leven organiseert theater-, concert-, film- en museumbezoek met begeleiding voor ouderen die dat niet meer zelfstandig kunnen, willen of durven ondernemen. Cultuur inspireert en verbindt en onder het motto ‘Samen Uit, Samen Genieten’ geven we hier met ons team gestalte aan, zodat wij jaarlijks kunnen rekenen op ongeveer 22.000 deelnames. 


WAT GA JIJ DOEN?

Met jouw werk draag je bij aan onze missie om ouderen de kans te blijven bieden om het leven te vieren en er samen met anderen op uit te gaan. 


Als gastvrouw of gastheer van Vier het Leven begeleid je maximaal 3 ouderen per keer naar een voorstelling. Deelnemende ouderen worden persoonlijk door jou opgehaald, tijdens de voorstelling begeleid en na afloop weer thuisgebracht. Gedurende het uitstapje bied je een ondersteunende arm en warme gezelligheid die nodig is om samen te genieten van een heerlijke middag of avond. We nemen deelnemer mee uit de regio Heerde-Epe en gaan o.a. naar de Zwolse Theaters, Stadsgehoorzaal Kampen en Veluvine in Nunspeet.


OVER JOU

Om jouw rol als gastvrouw/ gastheer succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen, ben je open en toegankelijk en luister je oprecht naar de ander. Verder beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je proactief. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en 5-deurs auto (i.v.m. een eventuele rollator).


INTERESSE?

Wat leuk! Ik zou je aanraden om de pagina "Word Vrijwilliger" op onze website (4hetleven.nl) te bekijken (inclusief het filmpje) en dan te reageren via de oranje knop <ik geef me op als vrijwilliger> of via meer informatie bij mij op te vragen.


Ik zie je aanmelding graag tegemoet. 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Activiteit Delen

Over Stichting Vier het Leven - Veluwe

Samen uit, samen genieten!
Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis op en samen gaan zij gezellig naar een theatervoorstelling, de film, een concert of naar een museum. In de regio Veluwe (Hattem, Oldebroek, Epe en Heerde) gaan we met onze ouderen naar voorstellingen van bijvoorbeeld de Zwolse Theaters en Orpheus in Apeldoorn, maar ook naar concerten in de Grote Kerk in Epe.