Skip Sidebar

Over ons

Stip is het steun- en informatiepunt voor inwoners van de gemeente Heerde. Hier kun je terecht met vragen op het gebied van zorg, welzijn, opvoeden en inkomen.

WelzijnArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Deel
Hobby fotograaf/videograaf

Hobby fotograaf/videograaf

Structureel werk · Flexibele uren
Griftstraat 8, 8181 VZ Heerde, Nederland
WelzijnKunst & cultuurBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Stip Steun- en informatiepunt gemeente Heerde
#76768
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/Stip-STeun--en-InformatiePunt-gemeente-Heerde/activiteiten/Hobby-fotograafvideograaf/76768 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

(Hobby) fotograaf en/of videograaf gezocht die het leuk vind om jeugd/jongeren/het jongerenwerk in Heerde/Wapenveld regelmatig in beeld wil brengen.

Uitgebreide omschrijving

(Hobby) fotograaf en/of videograaf gezocht die het leuk vind om jeugd/jongeren en het jongerenwerk in Heerde/Wapenveld regelmatig in beeld wil brengen.


Wij zijn op zoek naar iemand die (een beginnende) passie heeft voor fotografie en/of videografie en dit wilt inzetten voor jeugd/jongeren in de gemeente Heerde.


Dit kunnen bijvoorbeeld beelden zijn tijdens een groot evenement, voor promotiemateriaal, van mooie initiatieven, het openen van onze nieuwe locatie en nog veel meer. Jouw input is hierin altijd welkom!


De beelden die je gaat schieten worden op onze sociale media kanalen gedeeld: o.a. op Facebook, Instagram & Tiktok. Uiteraard wordt je naam genoemd onder alles wat je hebt gemaakt!


Alles gaat in overleg. Als vrijwilliger mag je zelf bepalen hoe intensief je hier mee aan de slag wilt. Bij een kennismaking hebben we het graag met je over de mogelijkheden.


Je maakt door mee te helpen aan onze sociale media kanalen het jongerenwerk in de gemeente Heerde zichtbaar en vindbaar voor jongeren vanuit allerlei achtergronden.


En zó kunnen we meer jongeren vinden/bereiken en waar nodig hulp en ondersteuning bieden.


Misschien kun je met jouw passie wel jongeren met een interesse voor foto/videografie inspireren of activeren om zelf aan de slag te gaan.


Lijkt het je leuk om kennis te maken? Neem dan contact met op met onze jongerenwerkster Suehaylee Vergouwen.


Ben je benieuwd naar onze sociale media kanalen of wil je meer weten over het jongerenwerk? Dan vind je ons via @jongerenwerkstipheerde op Instagram, Facebook & TikTok.


Wij hebben zelf geen fotocamera of videocamera ter beschikking, je mag foto's maken met je smartphone of een eigen camera.Hoe kom ik er?

De Heerd (zij-ingang)
Activiteit Delen

Over Stip Steun- en informatiepunt gemeente Heerde

Stip is het steun- en informatiepunt voor inwoners van de gemeente Heerde. Hier kun je terecht met vragen op het gebied van zorg, welzijn, opvoeden en inkomen.