Skip Sidebar

Over ons

Stip is het steun- en informatiepunt voor inwoners van de gemeente Heerde. Hier kun je terecht met vragen op het gebied van zorg, welzijn, opvoeden en inkomen.

WelzijnArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Deel
Vrijwilliger meidenclub gezocht!

Vrijwilliger meidenclub gezocht!

Structureel werk · 1–2 uur/week
Griftstraat 8, 8181 VZ Heerde, Nederland
CreatiefMuziekEvenement & festivalJeugdwerkSportGastheer/vrouwActiviteiten begeleidenMaatje & buddySociaal contactOndersteunend werkAndersNederlands
WelzijnBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stip Steun- en informatiepunt gemeente Heerde
#76763
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/Stip-STeun--en-InformatiePunt-gemeente-Heerde/activiteiten/Vrijwilliger-meidenclub-gezocht/76763 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Om de twee weken op donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00 een meidenclub in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar. Vrijwilliger gezocht!

Uitgebreide omschrijving

Om de twee weken op donderdagmiddag komen er ongeveer 8 tot 10 meiden samen in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar samen in het jongerencentrum in de Heerd (Griftstraat 8, Heerde).


Onder begeleiding van een vrouwelijke jongerenwerkster, doen we dan leuke activiteiten, denk aan: knutselen, bakken, sporten in onze gymzaal, spelletjes, karaoke en meer. Naast leuke activiteiten is het jongerenwerk een luisterend oor voor jongeren en bieden we hulp en ondersteuning waar nodig.


Wij zoeken een sociale vrijwilliger die het leuk lijkt om samen met onze jongerenwerkster Suehaylee Vergouwen, deze meidenclub draaiende te houden. Naast het gewoon aanwezig zijn voor de meiden, zou het leuk zijn als je het ook leuk vind om activiteiten te organiseren voor deze meiden en het leuk vind om (af en toe) mee te doen. Uiteraard houden we hierin rekening met eigen krachten, interesses en talenten én de behoefte van de doelgroep.


Alles kan in overleg! Tijdens een kennismaking bespreken we graag de mogelijkheden en wensen.


Als vrijwilliger binnen het jongerenwerk maak je een positieve impact voor de toekomst. Je bent een voorbeeldfiguur en bied (soms kwetsbare) jongeren het gevoel van een tweede huiskamer.


Lijkt het je leuk of heb je vragen? Neem dan contact op met onze jongererenwerkster Suehaylee.


Een impressie van het jongerenwerk of op de hoogte blijven rondom activiteiten voor en door jongeren in de gemeente Heerde? Kijk dan op onze facebook of Instagram onder @jongerenwerkstipheerde


Voor deze vrijwilligersvacature wordt om een VOG gevraagd, deze wordt uiteraard door ons vergoed


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De Heerd (zij-ingang)
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stip Steun- en informatiepunt gemeente Heerde

Stip is het steun- en informatiepunt voor inwoners van de gemeente Heerde. Hier kun je terecht met vragen op het gebied van zorg, welzijn, opvoeden en inkomen.