Skip Sidebar

Over ons

Stichting Visit Heerde ondersteunt de lokale economie door de organisatie van activiteiten, evenementen en projecten, het geven van toeristische informatie online op visitheerde.com en op social media ...

Sport & RecreatieKunst & cultuur
Deel
Intocht Sinterklaas in Wapenveld

Intocht Sinterklaas in Wapenveld

Event · 24 nov 2023, 16:00 - 17:00
Klapperdijk, 8191 AE Wapenveld, Nederland
Sport & RecreatieKunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Visit Heerde
#72768
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/VisitHeerde/activiteiten/Intocht-Sinterklaas-in-Wapenveld/72768 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de intocht van sinterklaas in Wapenveld komen handjes tekort. De lokale ondernemers kunnen handjes gebruiken om alles klaar te zetten.

Uitgebreide omschrijving

Hulp gezocht met aankleding!

De lokale ondernemers zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om het één en ander voor te bereiden om sinterklaas te kunnen ontvangen op het plein in Wapenveld.

Om alles perfect te laten verlopen hebben we op 24 november tussen 16:00 en 17:00 handjes nodig om wat dingen voor te bereiden.


Wat moet er precies gebeuren??

Er wordt een podium geplaatst in combinatie met een geluidsinstallatie. Daarom heen moet van alles geregeld worden zoals:

  • Versieren van de trailer/podium
  • Inrichting van het plein
  • Helpen met de verlichting


Het contact gaat verlopen via de organisatoren

Aanstaande vrijdag zullen er verschillende klussen geregeld moeten worden.

Wanneer je je aanmeld via deze pagina brengen we je in contact met Hettie Schoonhoven. Hettie is onderdeel van de organisatie en zal je van alle informatie voorzien!
Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wapenveld Activiteiten > Stichting Visit Heerde > Intocht Sinterklaas in Wapenveld

Over Stichting Visit Heerde

Stichting Visit Heerde ondersteunt de lokale economie door de organisatie van activiteiten, evenementen en projecten, het geven van toeristische informatie online op visitheerde.com en op social media (@visitheerde) en offline in onze Toeristen Informatie Punten (TIP's) en het bieden van een netwerk voor organisaties en ondernemers in recreatie.