Skip Sidebar

Over ons

Stichting Visit Heerde ondersteunt de lokale economie door de organisatie van activiteiten, evenementen en projecten, het geven van toeristische informatie online op visitheerde.com en op social media ...

Sport & RecreatieKunst & cultuur
Deel
Vrijwilligers voor evenementen gezocht

Vrijwilligers voor evenementen gezocht

Taak · 4–8 uur
Heerde, Gelderland, Nederland
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Visit Heerde
#67640
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/VisitHeerde/activiteiten/Vrijwilligers-voor-evenementen-gezocht/67640 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Stichting Visit Heerde organiseert jaarlijks meerdere evenementen en activiteiten waarbij we graag samenwerken met vrijwilligers.

Uitgebreide omschrijving

Stichting Visit Heerde organiseert jaarlijks meerdere evenementen en activiteiten waarbij we graag samenwerken met vrijwilligers. Tijdens de opbouw, het evenement zelf en de afbouw hebben we hulp nodig.

Van elektriciteit aanleggen voor een podium, het begeleiden van een kinderworkshop, controleren van tickets, tot achter de bar staan: we hebben veel verschillende evenementen en activiteiten waar we jouw hulp kunnen gebruiken!


Onze evenementen zijn meestal buiten. Hierbij kan je denken aan een Openluchtbios, een klein bluesfestival als Beer, Blues & BBQ, het gezellige herfstevenement Bockbier & Wilddag en het grotere Heerdelijk Festival.


Je werkt met een gezellig team enthousiaste vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen steken en bezoekers wegwijs maken en samen een mooie activiteit organiseren.


Meld je aan bij ons zodat we je in onze vrijwilligerslijst kunnen zetten. We sturen een bericht zodra we mensen zoeken voor een evenement. Je kan dan aangeven of en hoeveel uur je beschikbaar bent.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Heerde Activiteiten > Stichting Visit Heerde > Vrijwilligers voor evenementen gezocht

Over Stichting Visit Heerde

Stichting Visit Heerde ondersteunt de lokale economie door de organisatie van activiteiten, evenementen en projecten, het geven van toeristische informatie online op visitheerde.com en op social media (@visitheerde) en offline in onze Toeristen Informatie Punten (TIP's) en het bieden van een netwerk voor organisaties en ondernemers in recreatie.