Skip Sidebar

Over ons

Stichting Visit Heerde ondersteunt de lokale economie door de organisatie van activiteiten, evenementen en projecten, het geven van toeristische informatie online op visitheerde.com en op social media ...

Sport & RecreatieKunst & cultuur
Deel
Vrijwilligerscoördinator

Vrijwilligerscoördinator

Structureel werk · Flexibele uren
Bonenburgerlaan 6, 8181 HE Heerde, Nederland
Activiteiten begeleidenEvenement & festivalCoördineren
Sport & RecreatieKunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Visit Heerde
#63898
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/VisitHeerde/activiteiten/Vrijwilligerscoordinator/63898 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Stichting Visit Heerde zoekt iemand die wil helpen met de coördinatie van vrijwilligers tijdens evenementen en activiteiten.

Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om samen evenementen en toeristische activiteiten te organiseren en hou je van leiding geven?

Ons team met vrijwilligers groeit en we willen die de juiste aandacht en informatie geven! Daarom zoeken wij iemand die ons daarbij kan helpen! Werkzaamheden bestaan uit het benaderen en inplannen van vrijwilligers voor evenementen, tijdens evenementen verzorgen en opvangen van vrijwilligers en nazorg na evenementen.

Dit doe je niet alleen maar samen met bestuursleden en de marketing manager van Stichting Visit Heerde.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Heerde Activiteiten > Stichting Visit Heerde > Vrijwilligerscoördinator

Over Stichting Visit Heerde

Stichting Visit Heerde ondersteunt de lokale economie door de organisatie van activiteiten, evenementen en projecten, het geven van toeristische informatie online op visitheerde.com en op social media (@visitheerde) en offline in onze Toeristen Informatie Punten (TIP's) en het bieden van een netwerk voor organisaties en ondernemers in recreatie.