Hoe maak je gebruik van de lokale omroep

Hoe maak je gebruik van de lokale omroep

Workshop · 15 mei 2024, 19:30 - 21:30
Dorpsstraat 55, 8181 HN Heerde, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe
#75054
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/Vrijwilligersacademie-Noord-Oost-Veluwe/activiteiten/Hoe-maak-je-gebruik-van-de-lokale-omroep/75054 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hoe kan je jouw organisatie, vereniging of evenement promoten via de lokale omroep? Vind je een interview op de radio spannend?

Uitgebreide omschrijving

Heb je er wel eens over gedacht om je organisatie, vereniging of evenement te promoten via de lokale omroep maar twijfel je of je dat wel kunt? Vind je een interview op de radio spannend of weet je niet goed welke informatie de lokale omroep van je zou willen ontvangen?

De medewerkers van RTV794, de lokale omroep van de gemeenten Epe en Heerde, laten je zien wat zij van je nodig hebben voor een bericht op hun website of kabelkrant. Zij informeren je over de informatie die zij van je zouden willen ontvangen om een interview af te nemen en hoe verloopt dan zo’n interview.

Het geven van een interview op de radio lijkt ingewikkeld en spannend maar het is eigenlijk een gewoon gesprek tussen twee mensen. Je krijgt een rondleiding door de studio en gaat oefenen in het geven van een interview. Hoe bereid je je voor op een interview? Is een telefonisch interview anders dan een interview in de studio? Hoe ver zit je van de microfoon en hoe voelt het als je daadwerkelijk in de studio zit?

Aan het eind van de avond hopen we je bekend en nieuwsgierig gemaakt te hebben naar de lokale omroep. Je weet ons dan te vinden en weet met welke informatie wij je organisatie, verenging of evenement kunnen promoten. Je hebt dan al eens een gesprek gevoerd in de studio en hebt ervaren dat het eigenlijk alleen maar heel erg leuk is.

Deze workshop wordt verzorgd door Linda Seinstra en Gert Foekens van RTV794.



Hoe kom ik er?

Villa Jacoba
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe

De Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe organiseert gratis workshops voor alle vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Epe, Hattem en Heerde.