Skip Sidebar
WZU Veluwe

WZU Veluwe

Club, vereniging of andere

Over ons

Uw welbevinden en de protestants christelijke waarden zijn de uitgangspunten bij het bepalen van onze koers en bij het leveren van ondersteuning en zorg op de Noord Veluwe. Of u nu in een eigen ...

Deel
Kom koffieschenken bij Rehoboth!

Kom koffieschenken bij Rehoboth!

Taak · 0–2 uur
De Vree 1, 8191 JE Wapenveld, Nederland
Gastheer/vrouw
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
WZU Veluwe
#72671
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/WZU-Veluwe/activiteiten/Kom-koffieschenken-bij-Rehoboth/72671 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als vrijwilliger help je met het delen van koffie/thee op de afdeling of in de zaal. Maak je gelijk een gezellige praatje? Dat vinden onze bewoners heel fijn!

Uitgebreide omschrijving

We zoeken een vrijwilliger die kan helpen met koffieschenken op woensdag of vrijdagochtend of op maandagavond.

Het kost ongeveer een 1 tot 1,5 uur.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wapenveld Activiteiten > WZU Veluwe > Kom koffieschenken bij Rehoboth!

Over WZU Veluwe

Uw welbevinden en de protestants christelijke waarden zijn de uitgangspunten bij het bepalen van onze koers en bij het leveren van ondersteuning en zorg op de Noord Veluwe. Of u nu in een eigen woning, in een zorgwoning of in één van onze woonzorgcentra woont.

U merkt dit in de manier waarop we zorg en ondersteuning aanbieden. Maar ook in de manier waarop we met onze naasten omgaan. Persoonlijk en betrokken zijn waarden die voor ons belangrijk zijn.

Uw mogelijkheden en behoeften staan altijd centraal, wij zorgen dat u zo lang mogelijk de regie over uw leven houdt. Ook als het moeilijker wordt om uw wensen en behoeften kenbaar te maken. Door gebruik te blijven maken van ontvangen talenten en mogelijkheden, geeft u inhoud aan uw eigen leven en aan dat van anderen. Wij stimuleren dit en bieden hierbij graag een helpende hand. Samen nabij zijn!