Kom koffieschenken bij Rehoboth!

Kom koffieschenken bij Rehoboth!

Taak · 0–2 uur
De Vree 1, 8191 JE Wapenveld, Nederland
Gastheer/vrouw
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
WZU Veluwe
#72671
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/WZU-Veluwe/activiteiten/Kom-koffieschenken-bij-Rehoboth/72671 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als vrijwilliger help je met het delen van koffie/thee op de afdeling of in de zaal. Maak je gelijk een gezellige praatje? Dat vinden onze bewoners heel fijn!

Uitgebreide omschrijving

We zoeken een vrijwilliger die kan helpen met koffieschenken op woensdag of vrijdagochtend of op maandagavond.

Het kost ongeveer een 1 tot 1,5 uur.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over WZU Veluwe

WZU Veluwe verleent professionele zorg aan cliënten thuis en aan cliënten die woonachtig zijn op één van onze vijf woonzorglocaties gelegen op de Noord-Veluwe. ‘Nabij in welbevinden’ is de missie van WZU Veluwe. Daarmee doen wij een belofte aan onze naasten. Met de Bijbel als uitgangspunt en Gods Liefde aan ons als inspiratiebron doen bijna 1200 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers hun best om deze belofte waar te maken.

Breng jij ook graag een lach op een gezicht? Wil jij cliënten helpen om hun mogelijkheden te benutten en waar nodig passende zorg en ondersteuning verlenen? Maak dan kennis met WZU Veluwe en zet jouw kennis en talenten in voor onze cliënten!

Twijfel jij of vrijwilligerswerk in de ouderenzorg iets voor jou is? Ontdek dan hier hoe jij in de ouderenzorg hét verschil kan maken!