Muzikaal talent gezocht

Muzikaal talent gezocht

Taak · 0–2 uur
De Vree 1, 8191 JE Wapenveld, Nederland
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
WZU Veluwe
#76816
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/WZU-Veluwe/activiteiten/Muzikaal-talent-gezocht/76816 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Speel jij een instrument en wil je af en toe wat vreugde brengen bij onze bewoners van Rehoboth. Laat jij een glimlach verschijnen met jouw muziek?

Uitgebreide omschrijving

Samen bepalen we wanneer jij kunt langskomen. Interesse?Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Neem contact op met muziektherapeut Janneke Timmerman via e-mailadres j.timmerman@wzuveluwe.nl of bel 06-12 87 44 71. Jouw muziek maakt verschil!
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over WZU Veluwe

Uw welbevinden en de protestants christelijke waarden zijn de uitgangspunten bij het bepalen van onze koers en bij het leveren van ondersteuning en zorg op de Noord Veluwe. Of u nu in een eigen woning, in een zorgwoning of in één van onze woonzorgcentra woont.

U merkt dit in de manier waarop we zorg en ondersteuning aanbieden. Maar ook in de manier waarop we met onze naasten omgaan. Persoonlijk en betrokken zijn waarden die voor ons belangrijk zijn.

Uw mogelijkheden en behoeften staan altijd centraal, wij zorgen dat u zo lang mogelijk de regie over uw leven houdt. Ook als het moeilijker wordt om uw wensen en behoeften kenbaar te maken. Door gebruik te blijven maken van ontvangen talenten en mogelijkheden, geeft u inhoud aan uw eigen leven en aan dat van anderen. Wij stimuleren dit en bieden hierbij graag een helpende hand. Samen nabij zijn!