Muzikaal talent gezocht

Muzikaal talent gezocht

Taak · 0–2 uur
De Vree 1, 8191 JE Wapenveld, Nederland
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
WZU Veluwe
#76816
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/WZU-Veluwe/activiteiten/Muzikaal-talent-gezocht/76816 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Speel jij een instrument en wil je af en toe wat vreugde brengen bij onze bewoners van Rehoboth. Laat jij een glimlach verschijnen met jouw muziek?

Uitgebreide omschrijving

Samen bepalen we wanneer jij kunt langskomen. Interesse?



Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Neem contact op met muziektherapeut Janneke Timmerman via e-mailadres j.timmerman@wzuveluwe.nl of bel 06-12 87 44 71. Jouw muziek maakt verschil!
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over WZU Veluwe

WZU Veluwe verleent professionele zorg aan cliënten thuis en aan cliënten die woonachtig zijn op één van onze vijf woonzorglocaties gelegen op de Noord-Veluwe. ‘Nabij in welbevinden’ is de missie van WZU Veluwe. Daarmee doen wij een belofte aan onze naasten. Met de Bijbel als uitgangspunt en Gods Liefde aan ons als inspiratiebron doen bijna 1200 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers hun best om deze belofte waar te maken.

Breng jij ook graag een lach op een gezicht? Wil jij cliënten helpen om hun mogelijkheden te benutten en waar nodig passende zorg en ondersteuning verlenen? Maak dan kennis met WZU Veluwe en zet jouw kennis en talenten in voor onze cliënten!

Twijfel jij of vrijwilligerswerk in de ouderenzorg iets voor jou is? Ontdek dan hier hoe jij in de ouderenzorg hét verschil kan maken!