Zin om als vrijwilliger aan de slag te gaan?

Zin om als vrijwilliger aan de slag te gaan?

Structureel werk · 2-3 uur/maand
Veldweg 6, 8181 LR Heerde, Nederland
WelzijnZorg
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zoethout
#77565
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/Zoethout/activiteiten/Zin-om-als-vrijwilliger-aan-de-slag-te-gaan/77565 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zin om als vrijwilliger aan de slag te gaan?

Uitgebreide omschrijving

Zin om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Wegens groot succes zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen. Dit betreft de avonden van ons eetcafé die wij organiseren.

Op maandag (Heerde), dinsdag (Hattem) en woensdag (Wapenveld) organiseert Zoethout het eetcafé. Een maaltijd waarbij we een praatje maken en vervolgens samen gaan koken, tafeldekken en samen eten! Een gezellige invulling van de avond. Na de maaltijd drinken we samen nog een kopje koffie. Het eetcafé is van 16.30-19.00 uur.

 

Vrijwilligerswerk bij Zoethout

Ben je op zoek naar nuttig vrijwilligerswerk dat voldoening geeft? Bij Zoethout werken we met een hele mooie en diverse groep mensen, mensen die een beetje extra aandacht of hulp goed kunnen gebruiken. Als vrijwilliger lever je daarom een waardevolle bijdrage aan het leven van de mensen die wij ondersteunen. Dankzij jou hulp, krijgen mensen de kans om deel te nemen aan het eetcafé.

 

Interesse?

Neem dan contact op.

Onze vrijwilligers zijn verzekerd tijdens het werk en hebben een actuele VOG verklaring.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Zoethout

Wat kan je verwachten aan ondersteuning vanuit Zoethout? We bieden op alle levensgebieden ondersteuning, dat kan door begeleiding thuis, begeleid wonen, dagbesteding en werk en educatie. Alles gericht om samen met jou te zorgen dat je weer grip op je leven krijgt.