Over De Zonnebloem Heerde e.o.

Onze missie
Nationale Vereniging de Zonnebloem verrijkt het leven van mensen met een lichamelijke beperking en dat van haar vrijwilligers door sociale en recreatieve activiteiten mogelijk te maken.
Een handicap kan je bewegingsvrijheid beperken. Wanneer je afhankelijker wordt van anderen, wordt je wereld vaak kleiner en voel je je vaker alleen.
De Zonnebloem zet zich in voor alle mensen met een lichamelijke beperking en vooral voor hen die in een sociaal isolement dreigen te komen.
We zetten alles op alles om deze mensen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen.
Namens de Zonnebloem zijn duizenden vrijwilligers iedere dag actief om sociale en recreatieve activiteiten te organiseren en begeleiden.
De Zonnebloem biedt deelnemers sociale en recreatieve activiteiten
Met langdurig, persoonlijk contact zorgen Zonnebloemvrijwilligers ervoor dat mensen met een lichamelijke beperking aangesloten blijven bij de samenleving. Ze gaan op bezoek, bellen regelmatig of nemen hen mee de deur uit. Een korte wandeling, naar een activiteit met anderen, een dagje weg of zelfs een korte vakantie.

Foto's