Skip Sidebar

Over ons

Onze missie
Nationale Vereniging de Zonnebloem verrijkt het leven van mensen met een lichamelijke beperking en dat van haar vrijwilligers door sociale en recreatieve activiteiten mogelijk te maken ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Vrijwilligers

Vrijwilligers

Structureel werk · Flexibele uren
Heerde, Gelderland, Nederland
WelzijnMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
De Zonnebloem Heerde e.o.
#71770
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/De-Zonnebloem-Heerde-eo/activiteiten/Vrijwilligers/71770 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als vrijwilliger van De Zonnebloem ga je bij mensen op bezoek en/of ondersteun je bij activiteiten.

Uitgebreide omschrijving

Als plaatselijke Zonnebloemafdeling Heerde e.o zijn we naarstig op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die zich in willen zetten om mensen met een lichamelijke beperking in de hele gemeente Heerde, mooie momenten te bezorgen. Dat kan door te helpen bij de diverse activiteiten die we organiseren, zoals Bingomiddag, samen ergens eten, boot- of bustochtje en middagen met leuke optredens Ook kun je regelmatig op huisbezoek gaan bij een plaatsgenoot met een lichamelijke beperking. Om gezellig een praatje te maken, een kopje koffie te drinken en/of samen eropuit te gaan. Wil jij iemands leven verrijken met leuke activiteiten, simpelweg een kopje koffie of samen op stap?  

Wil je meer weten? Bel dan (0578-) 693636

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over De Zonnebloem Heerde e.o.

Onze missie
Nationale Vereniging de Zonnebloem verrijkt het leven van mensen met een lichamelijke beperking en dat van haar vrijwilligers door sociale en recreatieve activiteiten mogelijk te maken.
Een handicap kan je bewegingsvrijheid beperken. Wanneer je afhankelijker wordt van anderen, wordt je wereld vaak kleiner en voel je je vaker alleen.
De Zonnebloem zet zich in voor alle mensen met een lichamelijke beperking en vooral voor hen die in een sociaal isolement dreigen te komen.
We zetten alles op alles om deze mensen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen.
Namens de Zonnebloem zijn duizenden vrijwilligers iedere dag actief om sociale en recreatieve activiteiten te organiseren en begeleiden.
De Zonnebloem biedt deelnemers sociale en recreatieve activiteiten
Met langdurig, persoonlijk contact zorgen Zonnebloemvrijwilligers ervoor dat mensen met een lichamelijke beperking aangesloten blijven bij de samenleving. Ze gaan op bezoek, bellen regelmatig of nemen hen mee de deur uit. Een korte wandeling, naar een activiteit met anderen, een dagje weg of zelfs een korte vakantie.