Skip Sidebar

Over ons

Heerdelijk Festival is het culturele familiefestival van Heerde! Op de 2e zaterdag van juni organiseren wij een divers groots feest op het Van Meurspark midden in Heerde voor jong en oud! Muziek, ...

Kunst & cultuurKinderen & JongerenOuderen
Deel
Vrijwilligers gezocht voor Heerdelijk Festival

Vrijwilligers gezocht voor Heerdelijk Festival

Event · 10 jun 2023, 08:00 - 23:00
Van Meurslaan, 8181 JD Heerde, Nederland
Evenement & festivalCreatiefGastheer/vrouw
Kunst & cultuurKinderen & JongerenOuderen
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Heerdelijk Festival
#63886
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/HeerdelijkFestival/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-Heerdelijk-Festival/63886 om je aan te melden

Contactpersoon

Erica Hottinga-HeerdelijkStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Zaterdag 10 juni 2023 organiseren wij hét culturele familiefestival op het Van Meurspark in Heerde: Heerdelijk Festival!

Uitgebreide omschrijving

Op zaterdag 10 juni 2023 organiseren wij hét culturele familiefestival op het Van Meurspark in Heerde: Heerdelijk Festival!

Het Heerdelijk Festival biedt een podium aan nieuwe muzikanten, theatermakers, artiesten, koren en kunstenaars met toffe workshops.


Voor het Heerdelijk festival zoeken wij vrijwilligers!

We kunnen hulp gebruiken bij de opbouw en aankleding van het festival in de ochtend. Tegen de middag arriveren de artiesten, muzikanten en andere deelnemers en die moeten opgevangen worden. Om 14:00 uur barst het festival los en dan moeten de bezoekers ontvangen worden bij de locaties. Artiesten moeten begeleid worden, techniek moet gereed gemaakt worden, met kinderen wordt geknutseld en achter de bar worden drankjes geschonken. Ook moeten we zorgen dat het festival netjes en gezellig blijft de hele dag. En aan het einde van de dag, na knallende hoofdact Bazzookas, ruimen we me z’n allen het festivalterrein weer op.


Wil je helpen opbouwen? Zie je jezelf als stagemanager? Ben je een geweldige gastheer/vrouw? Wil je kinderen graag helpen? Ben je een horecatijger? Kan je goed wc's poetsen?

En wil je ons de hele dag of een dagdeel te helpen? Alles is mogelijk en we hebben heel veel leuke activiteiten. We kijken graag samen wat en wanneer je iets kan doen!


Wat bieden we je? Een crew t-shirt, de hele dag eten en drinken, goede muziek en belevenissen en natuurlijk veel gezelligheid met de crew!


Heb je nog vragen, stel ze gerust!


Ken je iemand die dit ook leuk zou vinden? Wil je komen met een heel team? Mail dit dan gerust door!


Help je mee op zaterdag 10 juni 2023? Reageer dan op deze oproep met telefoonnummer, e-mailadres en maat t-shirt of mail ons via heerdelijkfestival.nl.

  

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Heerde Activiteiten > Heerdelijk Festival > Vrijwilligers gezocht voor Heerdelijk Festival

Over Heerdelijk Festival

Heerdelijk Festival is het culturele familiefestival van Heerde! Op de 2e zaterdag van juni organiseren wij een divers groots feest op het Van Meurspark midden in Heerde voor jong en oud! Muziek, dans, theater, zang, zelf muziek en dingen maken en nog veel meer!