Skip Sidebar

Over ons

De Beleefplekke is een groene speelplek in Veessen, aan de IJssel op de Veluwe, waar je vies mag worden, waar je de natuurlijke elementen kan ontdekken tijdens het spelen en waar je kan leren over ...

Natuur & MilieuBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Deel
Meedenken met ontwikkelen natuurspeeltuin

Meedenken met ontwikkelen natuurspeeltuin

Structureel werk · Flexibele uren
Hogeweg 17, 8194 LN Veessen, Nederland
TuinierenKlussenBestuurCoördinerenFinanciënFondsenwervingMarketing & CommunicatieSociale media
Natuur & MilieuBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Activiteit Delen
Stichting de Beleefplekke
#75353
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/StichtingdeBeleefplekke/activiteiten/Meedenken-met-ontwikkelen-natuurspeeltuin/75353 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wilt u/jij meedenken over het ontwikkelen van de natuurspeeltuin?

Uitgebreide omschrijving

Sinds 6 jaar bestaat de stichting beleefplekke, opgericht om een natuurspeeltuin in Veessen te ontwikkelen. Het bestuur bestaat uit 5 leden. Wij zijn op zoek naar iemand die mee wil denken over lopende projecten en het ontwikkelen van de natuurspeeltuin in de toekomst. Ook organiseren wij regelmatig activiteiten waarbij ook alle hulp welkom is. Neemt gerust eens contact op om door te spreken als u/jij interesse hebt.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Veessen Activiteiten > Stichting de Beleefplekke > Meedenken met ontwikkelen natuurspeeltuin

Over Stichting de Beleefplekke

De Beleefplekke is een groene speelplek in Veessen, aan de IJssel op de Veluwe, waar je vies mag worden, waar je de natuurlijke elementen kan ontdekken tijdens het spelen en waar je kan leren over duurzaamheid en de natuur.
De stichting heeft als doel: Het bieden van een vrij toegankelijke actieve, educatieve en duurzame ontmoetingsplek aan mensen en kinderen uit de omgeving, waar de natuur op speelse wijze beleefd kan worden.