Skip Sidebar

Over ons

De Beleefplekke is een groene speelplek in Veessen, aan de IJssel op de Veluwe, waar je vies mag worden, waar je de natuurlijke elementen kan ontdekken tijdens het spelen en waar je kan leren over ...

Natuur & MilieuBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Deel
Penningmeester gezocht

Penningmeester gezocht

Structureel werk · 2-3 uur/maand
Hogeweg 17, 8194 LN Veessen, Nederland
Natuur & MilieuBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting de Beleefplekke
#79902
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/StichtingdeBeleefplekke/activiteiten/Penningmeester-gezocht/79902 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Penningmeester gezocht voor stichting de Beleefplekke in Veessen.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken een penningmeester voor onze stichting de Beleefplekke in Veessen. Beheren van de rekeningen en het maken van een overzicht ter behoeve van de vergaderingen zijn onderdeel van de taken. Ook het maken van een jaaroverzicht voor het jaarverslag. Wij vinden het prettig als u/jij aanschuift bij de vergaderingen minimaal een keer per jaar maar vaker mag natuurlijk ook.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting de Beleefplekke

De Beleefplekke is een groene speelplek in Veessen, aan de IJssel op de Veluwe, waar je vies mag worden, waar je de natuurlijke elementen kan ontdekken tijdens het spelen en waar je kan leren over duurzaamheid en de natuur.
De stichting heeft als doel: Het bieden van een vrij toegankelijke actieve, educatieve en duurzame ontmoetingsplek aan mensen en kinderen uit de omgeving, waar de natuur op speelse wijze beleefd kan worden.