Skip Sidebar

Over ons

De Beleefplekke is een groene speelplek in Veessen, aan de IJssel op de Veluwe, waar je vies mag worden, waar je de natuurlijke elementen kan ontdekken tijdens het spelen en waar je kan leren over ...

Natuur & MilieuBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Deel
Secretaris gezocht

Secretaris gezocht

Structureel werk · Flexibele uren
Hogeweg 17, 8194 LN Veessen, Nederland
Natuur & MilieuBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Activiteit Delen
Stichting de Beleefplekke
#79900
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/StichtingdeBeleefplekke/activiteiten/Secretaris-gezocht/79900 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een enthousiaste secretaris voor het bestuur van stichting de Beleefplekke in Veessen. De Beleefplekke is een natuurspeeltuin.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken iemand die de e-mail bij kan houden, evt. website beheer en kan notuleren bij de vergaderingen. Bijhouden van de jaaragenda en communicatie binnen het netwerk. Wij verwachten dat dit in het voorjaar en de herfst ongeveer 1-2 uur per week tijd kost, in de zomervakantie en in de winter is dit minder omdat er dan geen activiteiten georganiseerd worden in de Beleefplekke. Heb je interesse, of aanvullende vragen stuur gerust bericht.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting de Beleefplekke

De Beleefplekke is een groene speelplek in Veessen, aan de IJssel op de Veluwe, waar je vies mag worden, waar je de natuurlijke elementen kan ontdekken tijdens het spelen en waar je kan leren over duurzaamheid en de natuur.
De stichting heeft als doel: Het bieden van een vrij toegankelijke actieve, educatieve en duurzame ontmoetingsplek aan mensen en kinderen uit de omgeving, waar de natuur op speelse wijze beleefd kan worden.