Skip Sidebar
vv SEH

vv SEH

Non-profit

Over ons

SEH (Sportclub Excelsior Heerde) werd op 1 maart 1957 opgericht als zaterdagclub en dat zijn we nog steeds. De club telt momenteel zo’n 870 leden, waarmee we de grootste sportvereniging zijn uit de ...

Kinderen & JongerenSport & RecreatieOuderen
Deel

Over vv SEH

SEH (Sportclub Excelsior Heerde) werd op 1 maart 1957 opgericht als zaterdagclub en dat zijn we nog steeds. De club telt momenteel zo’n 870 leden, waarmee we de grootste sportvereniging zijn uit de gemeente. Meer dan 40 teams spelen wedstrijden in KNVB-verband en daarnaast zijn er ook nog eens zo’n 10 teams binnen de club zelf actief in bijvoorbeeld de FlexiblePlus League en de veteranen/recreanten.

In de ruime en onlangs vernieuwde kantine is voldoende plaats voor spelers en bezoekers om voor, tijdens en na de wedstrijden nog wat na te praten onder het genot van een hapje en/of een drankje.

SEH is een club, waar velen puur voor de gezelligheid en om recreatieve redenen voetballen. Daarnaast wordt er met de standaardteams getracht hoger op te komen en staat de prestatie voorop. Voor ieder wat wils dus.