Sluit je aan bij de maandelijkse schrijfactie

Sluit je aan bij de maandelijkse schrijfactie

Taak · 0–2 uur
Heerde, Gelderland, Nederland
Campagne voeren
Sociale rechtvaardigheidGender gelijkheidReligie
Activiteit Delen
Amnesty International Heerde
#66142
Scan me of ga naar www.vrijwilligheerde.nl/o/Amnesty-International-Heerde/activiteiten/Sluit-je-aan-bij-de-maandelijkse-schrijfactie/66142 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Schrijven voor mensenrechten

Uitgebreide omschrijving

Circa 10 keer per jaar organiseert de schrijfgroep in Heerde een schrijfactie. Je schrijft naar autoriteiten en vraagt om gerechtigheid voor mensen die onrecht is aangedaan.

Je krijgt volop hulp van ons.


Daarnaast voeren we rond 10 december wereldwijd actie voor mensen die onrecht is aangedaan. Tijdens Write for Rights grijpen honderdduizenden mensen hun pen. Ook in de gemeente Heerde organiseren we op een centrale plek een jaarlijkse schrijfactie. Doe je mee?

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Amnesty International Heerde

Welkom bij Amnesty Heerde
Amnesty International is een onafhankelijke wereldwijde beweging die werkt voor de vrijlating van gewetensgevangenen, eerlijke processen binnen redelijke termijnen voor alle politieke gevangenen, afschaffing van marteling en van de doodstraf en die zich verzet tegen buitenrechtelijke executie en 'verdwijning'.
Amnesty International opereert onafhankelijk van enige overheid, politieke of religieuze stroming en wordt door vrijwillige bijdragen gefinancierd. Amnesty International heeft raadgevende bevoegdheid bij onder meer de Verenigde Naties.